БНТ усмихва децата с ново предаване

БНТ усмихва децата с ново предаване | StandartNews.com

Най-малките зрители на БНТ1 ще се будят с ново предаване - "Милион и две усмивки", всяка събота и неделя от 7.30 часа. Два часа децата ще се забавляват с филми, приказки, песни, игри, фокуси. Малчуганите ще се запознаят със своите връстници и техните мечти, ще научат как могат да попаднат в забележителната класация "Аз съм великан". Тази неделя малките зрители ще танцуват с балет "Веда джуниър", ще попътуват назад във времето с филма "Книга на книгите" и по традиция ще се срещнат с Бърколините.

Водещи на приключението са Сандра Петрова и Ненчо Балабанов. Идеята за "Милион и две усмивки" е на Ралица Филипова и Юлия Каракашева.

"Ще предизвикаме у децата добро настроение за цялата седмица. Още на старта ще пеем със Смехоранчетата, ще бъдем с Благуните, ще кръстосваме шпаги с враговете на Робин Худ. А ако на някой малчуган му се иска да мързелува в леглото, няма да стане, защото имаме специална клоунска гимнастика за усмихване", разкрива Ралица, която е и изпълнителен продуцент на предаването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай