Блейк Лайвли кара сърф сред акули

Блейк Лайвли кара сърф сред акули | StandartNews.com

В напрегнатия трилър "Опасни води" Нанси Адамс (Блейк Лайвли от "Клюкарката") търси утеха след смъртта на майка си. Студентката по медицина намира душевен мир върху дъската за сърф и открива това, което търси - уединен плаж, който е бил специално място за покойната й родителка. Въпреки че знае колко е опасно да сърфира сама, тя рискува, след като спътникът й я зарязва. Дори се обажда у дома на семейството си - че е попаднала там, където трябва. Но там се озовава в ловния район на голяма бяла акула. Останала върху скала на почти двеста метра от брега, оцеляването се оказва най-решаващото изпитание на волята на Нанси, което изисква цялата й изобретателност, съобразителност и сила на духа.

"Този филм ви грабва веднага. Историята е за мощта на волята. Когато прочетох сценария, се запитах: Какво щях да правя аз в тази ситуация? Начинът, по който Нанси се бори за живота си, е забележителен. Сюжетът е много личен, но се отнася до всеки един от нас, който дръзва да се изправи пред най-лошите си страхове. До голяма степен това е и метафора за наистина големите предизвикателства в живота ни, въплътени в кръвожадната бяла акула", казва Лайвли, която прави сама всички тежки каскади - освен най-сложните със сърфа.

Лентата е заснета на Лорд Хоу, малък остров на около 600 морски мили източно от Сидни - от все още девствените и незастроени природни кътчета на Земята. Режисьор на трилъра е Жауме Колет-Сера. В останалите роли са Оскар Джаенада, Анхело Хосе, Бред Кълън, Седона Ледж, Джанел Байли

"Опасни води" ***

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай