Блатечки: Аз съм болен работохолик

Блатечки: Аз съм болен работохолик | StandartNews.com

Асен няма време дори за любимото си карате

"Аз съм болен работохолик. Наясно съм, че не отделям достатъчно време за децата ми. Успявам да заведа Катето на кино и на езда, защото тя много обича конете, но не успявам да изведа Борил на разходка", призна Асен Блатечки пред колежката си Диана Любенова по bTV.

У дъщеря си той вижда черти и от себе си, и от майка й Катерина Горанова. За момченцето си, родено неотдавна от Диляна Попова, актьорът засега не говори в подробности.

Самият той все по-често открива, че започва да подражава все повече на баща си. Всеки ден мисли поне по веднъж за родителите си, които са го възпитали в свободолюбивост, в самостоятелност и научили са го, че винаги трябва да гони мечтите си.

"Не мога да седя със скръстени ръце повече от два дни - на третия вече мисля за нови ангажименти", оправдава се Асен за страстта си към изкуството. Неслучайно известният актьор е винаги готов да режисира и продуцира. Освен всичко друго, той сам изпълнява и трудните сцени.

В "Съдилището" стои по 12 часа в ледена река при минус 7 градуса, за да бъде всичко автентично. Той е категоричен, че така е по-добре за филма - иначе героят му трябва да бъде сниман отдалеч и в гръб, за да не личи присъствието на дубльора. Защото Асен отдавна е влюбен в киното. И ако все още плаче, то е на някой качествен филм. Последният път, когато му се случило, било на финала на екшън, когато главният герой се среща с жена си и детето.

"Любовта и семейството са много важни. Любовта или я има, или я няма. Не е нужно да я доказваш или демонстрираш", коментира той и по Нова. Пак там разказа, че преди казармата искал да емигрира в Америка и майка му дори приготвила 5000 долара, но жената толкова плакала, че той се отказал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай