Бен Стилър и Зак Ефрон ще оцеляват с Беър Грилс

Бен Стилър и Зак Ефрон ще оцеляват с Беър Грилс  | StandartNews.com

„В дивата пустош с Беар Грилс" представя незабравимото пътешествие на 6 знаменитости с Беър Грилс

Най-новата поредица на Discovery Channel „В дивата пустош с Беър Грилс" отвежда знаменитостите на незабравимо приключение с известния пътешественик и специалист по оцеляване Беър Грилс. Той заминава с шест звезди в най-дивите и отдалечени части на САЩ и света за 48-часово пътешествие, което участниците ще помнят през целия си живот.

Известните личности, които ще си партнират с Грилс в своите самостоятелни епизоди, са актьорът Зак Ефрон, актьорът и режисьор Бен Стилър, актьорът Чанинг Тейтъм, участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс, актьорът Том Арнолд.

Новата звездна поредица „В дивата пустош с Беър Грилс" започва излъчване на 17-и май, неделя, от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Всеки от известните участници ще трябва да издържи в суровата пустош по време на тези енергични, динамични и вдъхновяващи пътешествия до шест различни места. От скок с парашут над планините Катскил до слизане с двойно въже по скалите в Юта и справяне с буйния вятър и поройния дъжд в Шотландия, Грилс и неговите известни придружители ще трябва да напрегнат до краен предел умовете и телата си, за да завършат успешно пътешествието си.

Първият епизод на поредицата разкрива предизвикателствата, пред които се изправя участникът в Залата на славата на NFL Дейон Сандърс. Като бивш баскетболист от голямата лига той може да хваща топки, летящи с над 150 км/ч. право към него. Неговата бързина, атлетизъм, физическа и психическа издръжливост го отвеждат на върха в професията му. Сега обаче той се изправя пред едно по-различно предизвикателство - да оцелява в продължение на 48 часа в компанията на Беър Грилс.

Първото изпитание за Дейон Сандърс е да последва Беър, като скочи от хеликоптер и се приземи на тревата близо до площадката за кацане. Мисията на двамата включва мъчителен преход през криволичещите каньони, преминаване през пустинята край Юта и спускане с въже от 560-метрова скала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай