Азис показва орнаментиката на родния фолклор в #2 капки вода

Азис показва орнаментиката на родния фолклор в #2 капки вода | StandartNews.com

Орнаментиката на българския фолклор, но без провокативно сценично поведение. Това ще трябва да покаже Азис в новия епизод на "Като две капки вода". Той ще трябва да влезе под кожата на народната певица Янка Рупкина, която има семпло поведение и завидни гласови данни.

Народната певица е с руска коса и на концерти носи различни български носии. Азис пък е известен с мъжкарския си вид от фитнес залата, но и с по-разголената си визия и високите токчета от фолк клубовете.

„Васко има късмет, че не само притежава вокални данни, но и присъщата му орнаментика може лесно да се превърне в народно пеене. За сметка на това образът е на другия полюс от Азис– няма да има танци, ефектни костюми или каквито и да било провокации", коментират от шоуто по Нова тв и изтъкват, че очакват с нетърпение дали певецът ще се справи със своята нелека задача.

Жана Бергендорф ще трябва да влезе в амплоато на американска колежанка, с което да имитира Тейлър Суифт. Тя ще трябва да се прави на сладка мажоретка и да усвои до утре вечер мимиките, които прави всяка уважаваща себе си кифла.

Дуетът-повелител на женските сърца през 90-те – Modern Talking, ще открие вечерта на новите преобразявания. Зад образите на Дитер Болен и Томас Андерс ще бъдат скрити любими водещи от телевизионния ефир, а един от тях ще се озове на съдийската маса наред с Магърдич, Хилда и Фънки, разкриват още от кухнята на шоуто.

Новото предизвикателство за преобразявания започва в понеделник, точно в 20 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай