Алкохол, наркотици и хомоизпълнения в социзданието на "ВИП брадър"

Алкохол, наркотици и хомоизпълнения в социзданието на "ВИП брадър" | StandartNews.com

Дъщерята на Йорданка Христова си пада по жени, Жени и Тачо си падали по групови забавления

Обещанието, че новият сезон на "ВИП брадър" по Нова ще влее соцромантика в изданието, се оказа невъзможно. Вместо това съквартирантите сътвориха преди вечер един от най-бруталните епизоди в историята на риалитито, в който лъснаха скандални тайни от живота им, а тези, които останаха трезвени, се брояха на пръсти.

Евгени Минчев призна, че е правил секс за пари. "Имам 15 апартамента и един от тях е получен по този начин", изцепи се така нареченият лорд. Йорданка Христова пък направи едно от най-искрените и силни откровения. Тя сподели: "Дъщеря ми е различна. Тя е приятелка с Камелия, но аз я обичам безкрайно и я приемам такава, каквато е." Както е известно, Камелия е бившата половинка на Люси Дяковска. Певицата от бандата "Ноу ейнджълс" преживя тежко раздялата и се премести да живее в Берлин, за да се възстанови от раните.

Жени и Тачо директно обявиха, че една изневяра е нещо, което са успели да преодолеят с лекота. И то не заради дълъг процес по връщане на доверието помежду им или евентуален катарзис. Просто двамата така или иначе практикували групов секс достатъчно често, за да може залитанията на Тачо с друга жена да се превърнат изобщо в проблем. "Заболя ме не от самата изневяра, а от това, че научих последна", заяви Калканджиева. Любовницата на Тачо - Зорница Линдарева, която също е в риалитито, сподели, че обича съпруга на Жени, както и други женени мъже - просто имала афинитет към тях и като видела халка на ръката на мъж, съвсем пощурявала. Тя обаче, вече подпийнала, си призна и за друго прегрешение: била е компаньонка. "Веднъж ми дадоха 10 хиляди само за да правя компания на един. Не ме е срам да си го призная", изстреля момичето, което разби брака на шефката на "Визаж". Моделът Мартин Мартинов пък съвсем усложни сапунката, като заяви, че е имал връзка с Жени и е бил влюбен в нея.

Наско Месечков разплака всички съквартиранти, разказвайки как едва на 25 се е разболял от рак, но е успял да се пребори с ужаса по болниците. Танцьорът, за когото упорито се говори, че са пада повече по собствения пол, направи и друго странно признание - имал сексуален опит и с мъже, и с жени, но определено мечтае за семейство и деца. По време пък на "Денсинг старс" се сближил твърде много с Мика и станали добри приятели. "В един момент почувствах нещо повече към нея. Тя обаче ми каза, че заминава за Щатите и в момента не желае да влиза в сериозни връзки", изтърси изненадващо Наско, докато Иво Аръков го гледаше със зяпнали уста, стъписан от това какви ги е вършила вече ексизгората му.

До болка откровен бе и Влади Въргала. "Обичам жена си. Но след финансовите проблеми, които ме сполетяха заради филма ми "Шменти капели", се пропих. Всички в семейството ми се включиха да ми помогнат, но борбата беше адски трудна. Справих се с помощта на вярата, но все още не съм сигурен дали ще запазя семейството си", сподели актьорът режисьор, докато през това време Тити Папазов плачеше на поразия.ю

Мис Плеймейт Елена Кучкова потвърди, че има връзка с политик. Тя призна, че той не е в активна фаза и не е кандидат за депутат, но бил разведен отдавна. На фона на всички, признанието на рапъра Wosh MC, че е пропушил на съвсем ранна възраст марихуана, изглеждаше като съвсем невинно прегрешение. Дори Венета Райкова пък през цялото време беше шокирана от скандалните изповеди - опитът й в "Горещо" бе нищо в сравнение с тежките признания в Брадъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай