Албена Вулева атакува Брадъра

Албена Вулева атакува Брадъра | StandartNews.com

Кеми Тодорова пътувала с фалшив паспорт

Първите 15 съквартиранти прекрачиха Къщата на "ВИП брадър" днес вечерта. Сред тях е и Албена Вулева, която категорично отричаше, че е канена за шоуто.

Ели Гигова ще пропусне рождения ден на известния си татко Николай Гигов, защото също е участник в риалитито. За да се върнат в годините на соца влязоха още Йорданка Христова, Кали, Камелия Воче, Камелия Тодорова, Елена Кучкова, Ива Екимова, Жени и Тачо, Тити Папазов, Иво Аръков, Евгени Минчев, Атанас Месечков, Мартин Мартинов.

Джаз магьосницата Камелия Тодорова споделя във визитката си, че искала да става пожарникар и актриса като малка. За най-голяма опасност, през която е преминала тя посочва преминаването на границата с фалшив паспорт. Ако може би си пожелала на златната рибка красив мъж и много пари.

Албена Вулева на мястото на възраст е посочила "Непроменлива" и загатва, че живее с някого, но не споменава името му. Камелия Воче се гордее с децата си и "прекосените стръмнини", а за най-драматичната раздяла в живота й, твърди, че не й се говори. Тити Папазов признава, че в Къщата най ще му липса телефон. Тачо се страхува от високо и като най-голяма лъжа по негов адрес посочва слуховете за развода му с Жени Калканджиева. Тя от своя страна казва, сексът за една нощ й се струва неприемлив, а най-трудно й е да се отдели от сина си.

Най-милите думи, които Йорданка Христова е чувала са "Ти си най-добрата майка на света", а самата тя се гордее в живота си най-много с тях. Кали посочва като най-голяма глупост, изречена по неин адрес мълвата, че големият й син е дете на Жоро Илиев. Пред купон с танци, тя предпочита вечеря на свещи, защото друго й е "работата". Иво Аръков споделя, че не би променил нищо в живота си и се учи от грешките.

Ели Гигова пък си е взела тоалети за всякакъв случай. Атанас Месечков казва, че е необвързан, Ива Екимова, че стои пред огледалото 30 минути, Кучкова, че я е страх от змии, паяци и мишки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай