Акупунктура на омар в следващия епизод на MasterChef

Акупунктура на омар в следващия епизод на MasterChef | StandartNews.com

Утре вечер от 21:30 часа състезателите ще излязат за първи път от комфорта на кухнята на MasterChef. Отборната битка ще се състои в голяма търговска верига, където те ще трябва да приготвят като комплимент за 50 от клиентите празнично кетъринг меню в три части.

Задачата се състои в 50 местни, 50 вегетариански и 50 сладки хапки с гурме почерк и вкус, достоен за рожден ден на кулинарното шоу. Мисията ще вдигне нивото до професионално готвене, тъй като ще затворят кръга – ще пазаруват, готвят и посрещат гостите сами.

Голямото готвене ще стартира в една особено гостоприемна, „академична" кухня, оборудвана с всевъзможни уреди. Целта на всеки от участниците в MasterChef е да представят себе си, менторите си и формата по възможно най-добрия начин.

Скариди с пълнени чери домати със сирена, панирани патладжани с доматено конкасе и биволско сирене и десерт с бял шоколад ще се с цикория, говеждо и гъби, палачинки с мус от сирена и шоколадови трюфели с коса от карамел.

Четиримата състезатели в МasterChef, които ще се борят за мястото си в шоуто, отново ще попаднат на непозната територия. Те ще трябва да приготвят перфектното аристократичен отговор на студените предястия – студена царевична супа с омар.

Някои от тях ще споделят, че са притеснени от липсата на опит, но и резервирани към това да убият рака. Те ще прилагат различни техники, включително „акупунктура", за да пресъздадат чинията на Андре, Виктор и Петър.

Дали ще му хванат „чалъма", как едно неуважение към хляба ще изиграе лоша шега в последния момент, ще проявят ли колегиалност конкурентите и кой ще напусне шоуто завинаги - утре от 21:30 часа по bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай