Джак Никълсън се диви на Джагър

 Джак Никълсън се диви на Джагър  | StandartNews.com

Джак Никълсън тези дни се дивил на физиономията на Мик Джагър. Дори извикал дъщеря си Лорейн да сподели с него емоциите пред мутрата на грозноватия чаровник. Арнолд Шварценегер, Памела Андерсън и Стивън Тайлър също се били прехласнали по мутрите на "Ролинг стоунс". Вокалът на "Аеросмит" пък най-сетне признава, че е взимал пример от Мик Джагър за това как да бъде добър фронтмен.

"Всеки искаше да изглежда като тях. Аз не правя изключение. Не крия, че съм взаимствал много неща от Мик в професията. Те изглеждаха точно толкова страхотно, колкото звучеше и музиката им. Имиджът им беше билет за върха", споделя Тайлър.

Емоциите са част от отразяването на една страхотна изложба в Града на ангелите. Германското издателство за луксозни илюстровани издания Taschen публикува книга с избрани фотографии на "Ролинг стоунс". По повод излизането на творбата елитната компания организира и вернисажа It's Just A Shot Away: The Rolling Stones in Photographs в Лос Анджелис. Повече от 100 снимки на легендарните изпълнители зарадваха ценителите на една от най-великите банди за всички времена. Интересните моменти от кариерата на рокаджиите са заснети от фотографите Дейвид Бейли, Геред Манковиц, Доминик Тарле и Алберт Уотсън. Кадрите са изключително естетски, главно черно-бели и всички са правени извън сцената. Изборът е на куратора Руел Голдън. От германското издателство казват, че изданието им не е концентрирано върху музиката, а върху фотографията и имиджа на "Ролинг стоунс" през годините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай