10 неща от живота на ...Господарката Мария Игнатова

10 неща от живота на ...Господарката Мария Игнатова  | StandartNews.com

Вталява се с работа и се пази от битовизми

Когато един от най-големите продуценти в света те сравни с Бар Рафаели, значи можеш да си доволен от себе си. Мария Игнатова обаче е изключително самокритична и знае, че най-важната летва е тази, която сам вдигаш. Водещата на "Господари на ефира" от години е емблема за позитивизъм, импровизация и разбира се - хубост. Тази седмица Игнатова пак е на топа на устата заради слух номер едно в светските среди - че е бременна от Димитър Рачков. Клюката се завърта не за първи път - още от миналото лято се говори, че работят за наследник. Докато все още слухът се прояснява като лента на фотоапарат, ще се занимаем с десетте най-интересни неща от живота й.

1. Влиза в клип по MTV

В студентските си години в Холандия често посещава всякакви кастинги, които осигуряват работа на парче. Снима се в реклами и фотосесии. Холандските диджеи Ранк 1 обаче я канят за цял клип - на парчето "Airwave". После то се завърта по MTV.

2. Заминава на 16 за САЩ

На 16 заминава за САЩ, където учи една година в Додж Сити. После пък заминава за Холандия, където учи моден мениджмънт. Сменя рязко курса в България, записвайки телевизионна журналистика в частен колеж. Казва, че да се луташ е част от най-младите години, но се радва, че е минала през различни лични проекти за бъдещето си. Никак не харесва Щатите. "Бях в Канзас. Ферми навсякъде. Много е неприятно", казва тя.

3. Интуицията е най-силното й оръжие

Не е учила актьорско майсторство и не обича да репетира, но има едно неотказващо оръжие - силната интуиция. Казва, че винаги действа по инстинкт, обича импровизацията, хвърля се в новото, разчитайки на усета си към нещата. Учи текстове много бързо и често ги чете буквално минути преди снимките.

4. Всичко на Стайнбек

Любимият й писател е Джон Стайнбек, изчела е почти всички от епичните му романи. Още от ученичка обаче на сърцето й ляга "Малкият принц" и до днес красивата книжка на Екзюпери продължава да я вълнува.

5. Хвали я Саймън Кауъл

Най-известният продуцент в света Саймън Кауъл я похвали за качествата й. Създателят на "Х Фактор" я изчетка, че е на нивото на Бар Рафаели. Кауъл заяви, че водеща като Мария винаги е печелившата формула за едно предаване.

6. Точната формула

Знае коя е точната формула, която да запази една връзка. Тя гласи: Никакви битовизми! Ако любовта трае само три години, то е защото именно те я изхабяват. Затова блондинката прави всичко по силите си, за да си спести досадните кухненски разпри с Рачков. У тях нито за миг не се възцарява обичайна леко скучно домашна обстановка.

7. За малко да влезе в "Седем часа разлика"

Не било изключително Мария Игнатова да стане част от каста на сериала "Седем часа разлика". В крайна сметка обаче се оказва невъзможно. Тогава тя е в един от най-тежките в професионален план момент от кариерата й - участва в "Пълна лудница", води "Господари на ефира", че даже и "България търси талант".

8. Била мъжкарана

Въпреки че сега е една от най-изящните хубавици, като малка била от клуба на мъжкараните. Не си падала по рокличките и не била изкушена от гардероба на майка си като повечето момиченца. Вероятно на това се дължи и сегашното й отношение към повечето женски работи - минимален грим и то само по повод. Никак не обича да губи време по фризьорски салони, козметици и куп други глезотии.

9. Не спазва диети

Въпреки перфектната си фигура, никога не й се налага да спазва диети. Казва, че хубавото й тяло се дължи по-скоро на наследен от родителите ген. Ходи на фитнес не за да слабее, а за да поддържа тонус. Работата й в телевизията обаче така или иначе я държи постоянно в движение и на крак. "С колегите скачаме, танцуваме. Така се освобождаваме от излишната енергия и горим калориите", споделя водещата.

10. Учи се от Виктор

Игнатова споделя, че е изключително толерантна майка и строгостта не й е присъща. Освен това постоянно се поучава от сина си Виктор. "Имам чувството, че той ме учи на много повече неща, отколкото аз него. Особено що се касае до чувството за хумор и комедията. Често когато реагирам на дадена ситуация, приятелите ми, които познават и сина ми, ми казват, че реагирам като него. Той ми е и учител, а и аз самата се оставям да бъде така", казва тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай