10 бона за главата на Иво Андонов

Съдбата на Иво Андонов от "Под прикритие" взриви мрежата

10 бона за главата на Иво Андонов | StandartNews.com

Джаро се надига от ковчега в трейлър за финала

Фенове залагат в мрежата как ще завърши "Под прикритие"

Черно тото се разиграва онлайн за главата на Иво Андонов. Залаганията за това дали гологлавият мафиот от "Под прикритие" ще умре на финала на 4 юни, достигнаха колосалната сума от 10 бона. Невинен спор между фенове се превърна в горещ облог, каквито не правят и британските букмейкъри, пише hotarena. Залозите дали в този, вероятно последен сезон на "Под прикритие" наследникът на Джаро ще бъде гръмнат, се разгорещяват с нечувана и невиждана динамика. Симпатизанти и противници на героя на Бахаров скочиха един срещу друг, готови да се разкъсат. Повечето зрители на "Под прикритие" са на мнение, че е време Андонов да бъде разкаран от поредицата и на негово място да застане нов подземен бос. Може би заради рекламния трейлър на последната серия, в която Джаро се надига от ковчега. Какво точно значи това, ще разберем на 4 юни. Тогава БНТ ще закрие най-успешния си филмов проект с галацеремония в НДК пред погледа на хиляди зрители както в зала номер едно, така и пред екраните. Прякото предаване ще започне в 20,30, а час по-късно ще бъде излъчен финалният епизод, който може да бъде гледан и на голям екран пред НДК.

Специална почит към незабравимия Чочо Попйорданов, който изигра ченгето Момчил Нешев и остави ярка следа в "Под прикритие", ще бъде отдадена преди началото. Всички почитатели ще видят на живо любимите си герои от петте сезона. Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоанна Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев по червения килим ще преминат и звездите, които бяха "застреляни". Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев.

Водещи на финала ще са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще бъде изпъстрена с култови сцени и реплики. Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа. Сериалът на БНТ "Под прикритие" е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в 186 територии.

Маги предложил на Борисов да свири на китара в "Шесторката"

Маги Халваджиян, продуцентът на "Като две капки вода", се похвали в ефира на Нова, че Бойко Борисов също гледа шоуто му. "Успех на финала довечера", написал в понеделник сутрин премиерът в sms до Маги. "Канил съм го преди години, когато правихме "Великолепната шесторка". Предложих му да свири на китара, но Борисов тогава беше кмет на София и ми отказа. Много хора ми казват, че това е най-добрият сезон на "Капките", но аз не мисля така. Всеки си имаше по нещо уникално. Постоянни са само лудите Рачков и Зуека. Мислех, че тази година като не съм в журито, по-малко ще се майтапят с мен. Но те сложиха картоненият ми образ, и закачките не спират. Истината е, че това е по сценарий, но тия двамата са гениални импровизатори. Понякога, особено Митко, хвърлят слушалките и я карат както си знаят", разказа продуцентът в "Здравей, България".

Седмицата на големите финали по Нова ще зарадва зрителите на "Откраднат живот" с двойни епизоди. В следващите няколко дни те ще проследят развръзката на първия сезон на нашумелия сериал, а дългоочакваният край е в четвъртък, 2 юни от 20 часа. Тази седмица напрежението в болница "Свети Кирил" ще бъде по-голямо отвсякога. Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелство. Нейните постоянни откази ще станат причина за скандал между двамата, което ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим.

Талантите в битка за 50 бона

Кой от 14-те изпълнители ще спечели 50 000 лева в "България търси талант" ще решат зрителите на bTV на 5 юни от 20 часа. Това са певецът Християн Ненов, бийтбоксерът Искрен Тончев-Искрата, контратенорът Димитър Арнаудов, музикантите от "Виво Монтана", вокална група "Бижу", певците от "Нова музика", изпълнителите Жаклин Таракчи, Данчо Кузманов и Асен Рашков, гимнастичката Дара Стоянова, музикалният дует Мирела и Пресияна, танцова група "Пловдивъ", фолклорна група "Захир" и акробатичен клуб "Стефан Данчев" от Сливен. Седмият полуфинал събра над милион зрители пред екраните в неделя. След номера на малките гимнастички от Сливен Любен Дилов-син се пошегува, че освен патриотичното послание изпълнението им е отправило и едно битово: "Жената е като бумеранг - ако я хвърлиш правилно, винаги ще се върне".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай