100 бона за Малък Тошко

100 бона за Малък Тошко | StandartNews.com

Няма съмнение, че Тодор Славков е най-скъпият участник в новия сезон на "Биг брадър ол старс". Говори се, че внукът на Тодор Живков ще получи най-малко 100 бона. Неколкомесечни преговори са били увертюрата към подписването на договора между бизнесмена и продуцентите. Кандърмите тръгнали още преди старта на "ВИП брадър", но, както се знае, синът на Людмила Живкова и Иван Славков отказа да се появи в предишното риалити по Нова. Тогава заедно с него бяха калесвани и други видни наследници - от Янчо Таков до Людмила Филипова.

Както можеше да се очаква, Тошко е най-умният и остроумният съкватирант и непрекъснато ръси бисери. Неслучайно за трети път наддават за него, за да прави шоу пред денонощните камери - някога във "ВИП брадър", а след това - в "Милионер търси съпруга" по ТВ7.

Зрителите веднага коментираха в социалните мрежи, че внукът на Тато изглежда доста отслабнал. "Пия, колкото ми понесе организмът", призна обаче за пореден път той. Съквартирантите изтрещяха тотално, след като продуцентите ги оставиха без храна и забавления. Катето Евро, Малък Тошко и Боби Турбото се чудеха как да направят по-интересен живота си на затворници. Така стигнаха до единодушното мнение, че ако Людмила Захажаева влезе при тях, с нея може да има само смях. Боби Турбото заключи: "Колкото и да досажда, много акъл има в тази жена".

Бабаитът Емил Каменов пък се оказа доста чувствителен мъж. Той разкри, че под масата от мускули и татуировките се крие ранима душа. Мъжагата от Монтана бил с разбито сърце.

След участието в "Къртицата" дългогодишната му приятелка го зарязала и той още не можел да излекува любовните неволи.
"Беше ми много тъжно и още не мога да се отпусна съвсем, въпреки че имам нова приятелка. Изгубих най-голямата си любов до момента. Мислих и страдах много. Но все пак хората се събират и разделят", коментира Емо.

Петя Буюклиева все така не може да се помири със студа и хаоса в Къщата. Навлича дебели дрехи, за да пази гласа си. Но въпреки това вече се оплака от носа си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай