100 актьори и 500 статисти в "Откраднат живот"

100 актьори и 500 статисти в "Откраднат живот" | StandartNews.com

След кратка лятна пауза звездите от "Откраднат живот" се връщат на работа в понеделник и още в първия им снимачен ден на лекарския екип ще се наложи да се справи с тежко пострадали в катастрофа. Вторият сезон започва през септември по Нова. "Имам нужда единствено да облека лекарската престилка и камерата да бъде насочена към мен, за да вляза в ролята си", споделя Алек Алексиев, талантливият и красив хирург д-р Василев.

Снимките на първия сезон са продължили около 1100 часа, като се очаква вторият сезон да надскочи досегашните параметри. След 42 часа ефирно време историята за героите от "Откраднат живот" тепърва предстои да се развие. До момента в продукцията са участвали над 500 статисти и повече от 100 актьори с епизодични роли. Показани са над 40 случая, които са изградени с екип от четирима консултанти.

"Откраднат живот" ще даде възможност на феновете да станат част от сериала чрез кастинг, който стартира този понеделник. Желаещите не само ще се срещнат с любимите си звезди, но и ще застанат пред камерата - повече информация във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай