14:18 ч.

22.01.13

1 мин.

1092

0

1

Отложиха делото на Лечков

Отложиха делото на Лечков

Пловдив. Пловдивският апелативен съд отложи делото срещу бившия градоначалник на Сливен Йордан Лечков. Причината е неявяването на вещите лица. И двамата са изпратили писма до съда, че не са в състояние да изпълнят поставените им задачи.

Вещо лице трябва да установи какво точно количество инертни материали са иззети от дере край село Тополчане, като направи необходимите измервания. Определеният от магистратите специалист обаче казал, че не може да направи заключение.


От „Басейнова дирекция" и „Напоителни системи" в Пловдив също отказали да предоставят експерт. Затова днес съдът се обърна днес към Лечков и защитника му да потърсят вещо лице.  Новото разглеждане е насрочена за 19 март от 10.00 часа.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент