Ограбиха камерунка, опитали и да я изнасилят

Ограбиха камерунка, опитали и да я изнасилят | StandartNews.com

Монтана. Четирима мъже от София и село Ковачица, Ломско, са задържани за грабеж, трафик на хора през границата и блудство с 28-годишна жена от Камерун, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. Операцията по задържането им е проведена от отдела за престъпления с висока обществена опасност при националната полиция.

На 8 декември в село Ковачица пристигнали петима граждани на Мали и Камерун. Те наели такси от София до Лом и в селото спрели за почивка. Неизвестно защо обаче останали там до 1 ч. през нощта. В този час  при тях дошли полицаи по сигнал, че в селото има чужденци. 28-годишната Е. Е. от Камерун се оплакала, че е обрана в селото. Липсват ѝ мобилният телефон „Нокия", два чифта златни обици, златни пръстени и 500 евро.

Тогава е започнала акцията, при която четирима мъже били арестувани. Това са 43-годишният С. М. от София, регистриран с кражби, грабежи и изнасилване, още един от София – Г. И., 20-годишният И. М.и 49-годишният Г. Г. – двамата от село Ковачица. Става ясно, че те са направили неуспешен опит да изведат чужденците от страната. При обиск в домовете им са открити два газови пистолета, множество мобилни апарати, сим-карти, иракски банкноти, две пакетчета кокаин, чифт златни обици и телефонът на камерунката. Не е ясно кой от четиримата е блудствал с младата жена.

Четиримата са задържани за 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай