Младежи убиха старица, син преби майка си

Бивш затворник и момче смазаха бабата от бой за два пръстена

Младежи убиха старица, син преби майка си  | StandartNews.com

София. Жестоко убийство на старица извършиха младежи. Те са разкрити и задържани от полицията. 85-годишната жена е била зверски пребита и ограбена в дома си, съобщиха  от пресцентъра на СДВР.

Тялото на бабата е намерено в късния следобед в събота. Тя е починала вследствие на мозъчна травма и счупени ребра. Бандитите ритали и блъскали с юмруци старицата, докато  издъхне. Те изпочупили пръстите й, за да вземат два пръстена, които заложили за 240 лв.

По-късно от СДВР уточниха, че за убийството са задържани 20-годишният Марио, който е криминално проявен за кражби и наркотици, и 17-годишният Даниел, криминално проявен за хулиганство през 2009 година. 20-годишният Марио е излязъл от затвора, където е изтърпявал присъда, на 26 ноември.

Бабата го познавала, защото майка му й помагала.

Майка бере душа след бой от сина си

В Търговище пък, 40-годишен син преби 71-годишната си майка, съобщиха от ОД МВР в града. В РУ “Полиция” е получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ, че в дома си в града е намерена в безпомощно състояние 71-годишна жена, с множество синини по гърдите и главата.

Тя е приета за лечение в МБАЛ-Търговище с опасност за живота й. В хода на разследването е установено, че на жената е нанесен побой от сина й Д.Д., на 40 години, от гр. Търговище. Той е задържан в РУ “Полиция” - Търговище.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай