14:32 ч.

09.09.11

1 мин.

1732

0

0

Акулата и Гълъбака готвели убийство на Пръча

от Райна Тошева |

Акулата и Гълъбака готвели убийство на Пръча

Сводникът Георги Петров-Акулата и Цветомир Атанасов-Гълъбака са се уговаряли как да убият Йордан Тонов-Данчо Пръча. Това съобщи защитникът на подсъдимия като тартор на банда за разпространение на наркотици, склоняване към проституция и трафик на хора Менко Менков.

Акулата и Гълъбака подготвяли също така план да подхвърлят в колата на Пръча наркотици на една автомивка. В продължение на два дни във врачанския окръжен съд се слушат аудиозаписи от СРС на трима от свидетелите на обвинението. Въпреки че процесът вече е отворен, данни от записите не могат да се публикуват, предупреди съдия Лидия Крумова.

Защитата на Пръча обаче има намерение да изпрати протоколите от заседанията в окръжната прокуратура и да попита защо все още няма образувано дело както за подготовката на убийството, така и за склоняване към лъжесвидетелстване. Тези данни са били известни още през април 2008 година, подчерта адвокат Менков.

Защитата на Пръча ще поиска също така пълна разпечатка на телефонните разговори, за да се види дали свидетелите срещу подсъдимия са водили разговори и с антимафиоти.Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент