Местните избори са вътрешен вот за управляващата коалиция
Предстои ЦИК да излезе с решение за образуване на кметства в села с над 100 жители по постоянен адрес


15:00 ч.

16.09.15

1 мин.

1775

0

0

Присвоиха марката на Реформаторите в Перник

от Руми Борисова |

Присвоиха марката на Реформаторите в Перник

Местна коалиция с името „Демократи за Перник" се прекръсти на „Реформатори – Демократи за Перник". В нея са включени ЕНП на Мария Капон, партия „Никола Петков" с председател Венцислав Върбанов и Български демократически форум. В изпратена до медиите декларация от общинските ръководства на партията на Меглена Кунева и БЗНС, се обяснява, че този юридически ход е станал със знанието местните ръководители на ДСБ и СДС.


След като тези две партии провалили регистрацията на Блока за участие в местния вот, сега с тази коалиция техните кандидати ще се борят за доверието на гласоподавателите. Ние сме за морал и достойнство в политиката, а не за участие във властта на всяка цена, заявяват от ДБГ и БЗНС в Перник и оставят избирателите сами да преценяват кои са реформаторите, за какво се борят и за кого, се посочва в тяхната декларация. До момента от ДСБ и СДС в Перник не е направено официално изявление.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент