Живко Тодоров: Ще дам всичко от себе си
Савина Савова посети „Ден на занаятите“ на Женския пазар


15:12 ч.

07.10.15

2 мин.

1195

0

0

Миков: Кандидатите на БСП няма да влязат в задкулисни договорки

от Кръстина Маринова |

Миков: Кандидатите на БСП няма да влязат в задкулисни договорки
Снимка: Виктор Леви, архив

„Убеден съм, че нашите кандидати няма да влязат в задкулисни договорки и ще отстояват лявата ни платформа в интерес на хората", каза лидерът на БСП Михаил Миков във Варна. Той дойде да подкрепи червената листа за общински съветници и независимия кандидат за кмет проф.Анелия Клисарова. По думите му на тези избори асфалтът и бетонът заместват политическите платформи и ангажиментите към българите.


"БСП обаче е единствената, която има политическа платформа и леви стандарти за тези избори. Достойнството и животът на хората не може да се купуват. Тези ценности могат да се отстояват само от хора с характер, каквито са нашите кандидати", подчерта Миков.


Председателят на БСП благодари на кандидата за кмет и бивш министър на образованието проф. Анелия Клисарова за времето, когато са успявали да направят така, че образованието в България да не дели децата на бедни и богати, както е сега. „Не правихме компромис с образованието и бяхме против оскъдните средства за обучение на нашите деца да се разделят между държавните и частни училища. Защото това не дава равни възможности в най-бедната страна в ЕС", каза също Миков. Той категорично заяви, че БСП не приема и разделянето на болните на такива със социално значими заболявания и на други, които трябва да чакат, за да се лекуват или да плащат за здравна помощ, както и данъчното бреме, легнало върху раменете на най-бедните българи.


Срещата-концерт в квартал „Чайка" продължи с изпълнения на Нели Рангелова, Михаил Белчев и младите таланти Красимира Иванова и Николай Манолов. Стотиците симпатизанти и членове на БСП, дошли да подкрепят кандидатите на левицата, заедно с председателя на партията, Михаил Миков, кандидата за кмет на Варна, проф. Анелия Клисарова, кандидатите за общински съветници, начело с градския лидер и водач на листата Борислав Гуцанов и кандидат –районни кметове, изпяха песента „Една българска роза". 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент