Савина Савова посети „Ден на занаятите“ на Женския пазар
Местните избори са вътрешен вот за управляващата коалиция


15:20 ч.

26.09.15

1 мин.

887

0

0

Икономов се срещна с млади банскалии

от Владимир Симеонов |

Икономов се срещна с млади банскалии

Георги Икономов, който се бори за втори кметски мандат в община Банско, спази традицията в първия ден на предизборната си кампания. Както преди четири години той покани на стилен коктейл млади хора от курортната община. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ - Банско. Повече от 200 човека уважиха поканата му и имаха възможността да разговарят непринудено с него и кандидатите за общински съветници на управляващата партия. Организатор на събитието бе председателят на Младежи ГЕРБ – Александър Мацурев. В своето слово Георги Икономов нарече присъстващите „големият капитал на общината", а тяхното по-добро бъдеще – един от основните мотиви да се кандидатира за втори мандат. По време на срещата се състоя и премиерата на видеофилма „С Банско в сърцето".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент