12:54 ч.

15.05.14

2 мин.

784

0

0

Паунова: ГЕРБ няма да позволи спирането на еврофондовете

от Стандарт |

Паунова: ГЕРБ няма да позволи спирането на еврофондовете
Снимка: ГЕРБ

Сандански. „ГЕРБ като част от най-голямата партия в Европейския парламент- ЕНП, има за свой основен приоритет подпомагане на малкия и средния бизнес, на предприемачеството и няма да позволи спиране на еврофондовете". Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Ева Паунова, която заедно с Андрей Новаков се срещнаха вчера с представители на бизнеса в град Сандански, предаде пресцентъра на ГЕРБ.


Според двамата кандидати за евродепутати е важно да се работи в посока за по-лесен достъп до кредитиране и финансиране на малкия и средния бизнес от еврофондовете.


По време на срещата местните бизнесмени се оплакаха от политическия натиск, който се оказва върху тях от местната власт и потвърдиха, че някои от тях са били предупредени да не присъстват на срещата-дискусия с представителите на ГЕРБ.


"Важно е да се гласува на 25 май, защото тези избори са вот на недоверие за настоящето правителство. Подкрепата за ГЕРБ е гаранция, че гласът на България ще бъде чут в Европа, че проблемите на българските граждани ще бъдат част от дневния ред на Европейския парламент", подчерта кандидатът за евродепутат Андрей Новаков.


„Трябва да се гласува масово на тези избори, защото всеки вижда колко назад отиваме през последната година и какво е доверието към правителството. Пак са спрените еврофондове, взимат се огромните заеми, които ще връщат нашите деца. За да спре това и България да продължи развитието си, гласувайте и подкрепете ГЕРБ на 25 май", призова народният представител и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент