Британците направиха Фарадж за смях

Британците направиха Фарадж за смях | StandartNews.com

Лондон. Агитационен хаштаг в Twitter за Партията на независимостта на националиста Найджъл Фарадж (UKIP) беше окупиран от зевзеци. Идеята на хаштага е привържениците на партията да споделят защо ще гласуват за нея. Тези, които намират Фарадж и идеите му за смешни, обаче се оказаха повече и буквално завладяха платформата.

"Ще гласувам за UKIP, защото винаги съм се чудел как ли е било в нацистка Германия през '30-те години", казва един от иронизиращите. 

"Ще гласувам за UKIP, защото се страхувам, че черните хора ще се чифтосат с хомосексуалните хора и ще създадат нова супер раса от страхотни танцьори", пише друг. 

"Ще гласувам за UKIP, защото обожавам да плащам огромни сметки за телефонни разговори с чужбина, както и да се редя на дълги опашки за граничен контрол, когато пътувам", посочва млада жена.

"Ще гласувам за UKIP, защото онзи ден, докато гледахме Евровизия, приятелят ми каза, че полякините са по-готини от мен и иска да дойдат насам", пише ревнива дама. 

"Ще гласувам за UKIP, защото съм със смесен произход и искам да разбера коя половина от мен може да остане в страната. Надявам се да е лявата", споделя друга избирателка. 

"Ще гласувам за UKIP, защото ми писна да си заключвам с катинар сандалите пред джамията, за да не ми ги открадне някой", заявява британец мюсюлманин. 

"Ще гласувам за UKIP, защото, след като е завладяла 3/4 от повърхността на Земята, Великобритания не бива да търпи присъствието на никакви чужденци", посочва добре запознат с историята си поданик.

"Ще гласувам за UKIP, защото е крайно време правителството да обърне внимание на богатите бели мъже на средна възраст", иронизира друг потребител.

Тези мнения са толкова много, че ако реален симпатизант използва хаштага, за да агитира за партията, останалите шумно изразяват изненадата си. Словесните шеги са допълнени с иронични снимки, представящи Фарадж като различни анимационни герои. Хаштагът, в който можете да следите забавата, е #WhyImVotingUkip

Във Великобритания изборите за европейски парламент се провеждат днес, заедно с Холандия. Останалите страни гласуват в петък (Ирландия и Чехия), събота (Чехия, Италия, Малта, Словакия, Литва) и неделя (всички останали страни, включително и България).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай