08:32 ч.

22.05.14

2 мин.

4072

0

0

Британците направиха Фарадж за смях

от Татяна Миланова |

Британците направиха Фарадж за смях
Снимка: Twitter

Лондон. Агитационен хаштаг в Twitter за Партията на независимостта на националиста Найджъл Фарадж (UKIP) беше окупиран от зевзеци. Идеята на хаштага е привържениците на партията да споделят защо ще гласуват за нея. Тези, които намират Фарадж и идеите му за смешни, обаче се оказаха повече и буквално завладяха платформата.


"Ще гласувам за UKIP, защото винаги съм се чудел как ли е било в нацистка Германия през '30-те години", казва един от иронизиращите. 


"Ще гласувам за UKIP, защото се страхувам, че черните хора ще се чифтосат с хомосексуалните хора и ще създадат нова супер раса от страхотни танцьори", пише друг. 


"Ще гласувам за UKIP, защото обожавам да плащам огромни сметки за телефонни разговори с чужбина, както и да се редя на дълги опашки за граничен контрол, когато пътувам", посочва млада жена.


"Ще гласувам за UKIP, защото онзи ден, докато гледахме Евровизия, приятелят ми каза, че полякините са по-готини от мен и иска да дойдат насам", пише ревнива дама. 


"Ще гласувам за UKIP, защото съм със смесен произход и искам да разбера коя половина от мен може да остане в страната. Надявам се да е лявата", споделя друга избирателка. 


"Ще гласувам за UKIP, защото ми писна да си заключвам с катинар сандалите пред джамията, за да не ми ги открадне някой", заявява британец мюсюлманин. 


"Ще гласувам за UKIP, защото, след като е завладяла 3/4 от повърхността на Земята, Великобритания не бива да търпи присъствието на никакви чужденци", посочва добре запознат с историята си поданик.


"Ще гласувам за UKIP, защото е крайно време правителството да обърне внимание на богатите бели мъже на средна възраст", иронизира друг потребител.


Тези мнения са толкова много, че ако реален симпатизант използва хаштага, за да агитира за партията, останалите шумно изразяват изненадата си. Словесните шеги са допълнени с иронични снимки, представящи Фарадж като различни анимационни герои. Хаштагът, в който можете да следите забавата, е #WhyImVotingUkip


Във Великобритания изборите за европейски парламент се провеждат днес, заедно с Холандия. Останалите страни гласуват в петък (Ирландия и Чехия), събота (Чехия, Италия, Малта, Словакия, Литва) и неделя (всички останали страни, включително и България).


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент