ББЦ: Дайте ни още пет дни и ще сме първи!

ББЦ: Дайте ни още пет дни и ще сме първи! | StandartNews.com

Гласувайте за млади хора, които имат кауза и тази кауза се нарича България. За това призова лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в Сливен. И призна, че започва най-вълнуващата седмица в неговия живот, защото според всички социологически агенции "България без цензура" и коалиция е трета политическа сила на европейските избори. "Дайте ми още пет дни и ще сме първи, защото имаме енергия", зарече се Бареков.

"Готви се срамна коалиция между ГЕРБ, ДПС и РЗС", каза пред симпатизантите си лидерът на "България без цензура". "С Костинброд свалих ГЕРБ и Борисов, а вижте какво дойде - коалицията ДПС, БСП и "Атака", заяви още Бареков. По думите му "България без цензура" "има застраховка срещу прегръдка с ДПС и тя се казва ВМРО".

"Бракът" на Борисов с Яне Янев ще роди още 200 хиляди души, които ще гласуват за "България без цензура", каза Бареков по повод на подписаното политическо споразумение между двете формации. "Нали помните какви плакати си беше сложил Яне Янев на магистралата - "Ще уволня Бойко Борисов". Е, сега се гушнаха", каза лидерът на ББЦ. Бареков коментира и насроченото в петък извънредно заседание в парламента за вота на недоверие към правителството. И предупреди парламентарно представените партии да водят дебат по същество, а не да използват трибуната на парламента за реклама. "Но ако техните лидери отидат тогава да си правят пиар, и аз ще отида в парламента, нека ме спрат. Нашите депутати няма да държат кворума, но аз ще отида да им кажа в очите какво мислите", зарече се пред множеството Бареков.

Джамбазки: Само ние сме патриоти

"Коалицията около "България без цензура" е единствената патриотична коалиция, която има шанс за депутати в Европейския парламент". Това заяви зам.-председателят на ВМРО - БНД Ангел Джамбазки в предаването "Още от деня" по БНТ. По думите му коалицията около ББЦ ще даде "възможност българският патриотизъм и националната кауза да бъде представена". Според него другите националистически формации нямат шанс да влязат в Европейския парламент. Джамбазки се обърна към патриотите и призова за подкрепа на ВМРО на предстоящия вот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай