Бареков стартира от Античния театър

Бареков стартира от Античния театър | StandartNews.com

Пловдив. Чрез нас ще говори и управлява народът. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков през жителите на Шумен късно в сряда. Градът е поредната спирка от турнето за повишаване на самочувствието на българина, в което участват и танцьорите на Нешка Робева.

"Нашата цел е страната ни да успее и да се върне там, където беше на достойно място в Европа", каза Бареков. "Обещаваха европейски доходи, пътища, бъдеще - истината е, че нашите политици се провалиха много жестоко. Причината не е тяхната некомпетентност, а тяхното безхаберие към вас и желанието им да крадат", заключи той.

"В момента ние сме една от трите най-големи български партии и успяхме да постигнем това, което сме само за три месеца", заяви лидерът на "България без цензура". Бареков благодари на всички за подкрепата и каза, че предстои голяма битка, но Господ си знае работата. Той коментира и номера на тяхната бюлетина - 28. "Според Петър Дънов това е числото на съграждането, новото начало и на успеха", каза лидерът на ББЦ. По покана на партията в София е председателят на групата на европейските консерватори и реформисти - Мартин Каланан. Европейската партия осъществи контакт с "България без цензура" преди няколко месеца.

Днес от 18,30 часа в Античния театър в Пловдив коалицията "България без цензура, ВМРО, ЗНС и "Движение Гергьовден" ще постави началото на предизборната си кампания. На събитието ще присъстват лидерите на партиите, кандидатите за членове на Европейския парламент, членове и симпатизанти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай