09:37 ч.

23.04.13

1 мин.

752

6

0

Цветанов откри детска площадка в с. Хвостяне

от редактор Татяна Миланова |

Цветанов откри детска площадка в с. Хвостяне

Благоевград. Предизборната обиколка на водача на листата в Първи многомандатен избирателен район Цветан Цветанов продължи в понеделник в селата Хвостяне, Долно Дряново и Гърмен. В първото селище той откри нова детска площадка. Съоръжението е изградено по проект, след като хората от селото са поставили проблема пред структурата на ГЕРБ в общината, че децата им няма къде да играят. Областният координатор и втора в листата Даниела Савеклиева се ангажирала площадката да се направи.


На срещата с жителите в селата бяха обсъдени подобренията в инфраструктурата в региона, решените проблеми с изграждане на съоръжения за деца, ремонти в училища, възраждането на тютюнопроизводството, което е основен поминък за хората. В Долно Дряново жителите поставиха един сериозен проблем, който имат – липсата на вода през летните месеци. „Единственият шанс да се решават такива проблеми са оперативните програми. Има проекти за канализация и т.нар. водни цикли. Поемаме ангажимент да работим в тази посока и да се търсят решения. Ако нямаме мнозинство и стабилно правителство, средствата по европрограмите договорени сега, може да не се отпуснат", обясни Цветан Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:26 · 23.04.2013
Гласувай за ГЕРБ-унищожи населението на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребител · 10:24 · 23.04.2013
Ало,Цецо,Алооооооо,чуваш ли ме ,алооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребител · 10:18 · 23.04.2013
Линч за дебелогъзите мутри-ленторезачи от ГЕРБ!
Потребител · 10:16 · 23.04.2013
сеа иде ред и на чешмичка:)
Потребител · 10:16 · 23.04.2013
сега иде ред и на чешмичка...:)
Потребител · 09:45 · 23.04.2013
защо не пишете, че е с нашите пари....отнашите данъци.... и последни стотинки.....
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент