Станишев призова хората да свалят с гласа си ГЕРБ от власт

Станишев призова хората да свалят с гласа си ГЕРБ от власт | StandartNews.com

Стара Загора. "Тази кампания е различна и решаваща за цяла България. Ако не искате още 4 години от вашия живот да бъдат пропилени, гласувайте така, че ГЕРБ да бъдат свалени от власт и тази шайка, ограбваща българските граждани да бъде свалена веднъж завинаги", каза председателят на БСП Сергей Станишев на хората в Стара Загора при закриването на кампанията на Коалиция за България. Той изтъкна, че социалистите участват на изборите с кауза.

"Длъжни сме да бием ГЕРБ не заради БСП, за да не им дадем да ограбват България", каза Станишев.

По думите му ГЕРБ имат на своя страна купуването на гласове и контролирания вот.

"На наша страна е истината", добави лидерът на БСП. Той сподели, че участва в кампанията от чувство за срам от това, което се случва в България. "Срам ме е, че българите станаха много по-бедни", сподели Станишев и добави: "ГЕРБ катастрофираха държавата".

Според него много възможности за страната ни са били пропуснати заради некадърността на управляващите от ГЕРБ. Лидерът на социалистите отбеляза, че МВР беше използван за рекет и за шантаж на десетки хиляди българи, вместо за борба с престъпници. Станишев изтъкна, че БСП предлага разумен изход от кризата.

"Готови сме да спасим България, защото до там е опряло", каза той.

Областният председател на БСП в Стара Загора Трифон Митев изтъкна, че кандидатите за депутати от левицата в кампанията са се срещнали с повече от 40 000 души в областта и са участвали в над 200 срещи с граждани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай