СДС закри предизборната си кампания в Пловдив

СДС закри предизборната си кампания в Пловдив | StandartNews.com

Пловдив. Коалиция СДС закри предизборната си кампания в Пловдив.

"СДС започна битка за демокрация и свобода точно тук в Пловдив, синята столица на България", каза от трибуната д-р Емил Кабаиванов, лидер на СДС.

"СДС няма да бъде история, каузата СДС е жива и ще я бъде и след 12 май", добави Кабаиванов. По думите му коалиция СДС ще си връща позиции като водеща политическа сила в дясно, с енергията на свободомислещите хора в България. Кабаиванов поздрави симпатизантите от председателя на ЕНП. Вилфред Мартенс, с когото днес е имал среща.

Той изтъкна, че не случайно от всички десни партии Мартенс е избрал да се срещне именно с лидера на СДС. По думите на Кабаиванов това е така, защото СДС не е лидерска партия, партия на командири и генерали, а партия от свободни хора. Кабаиванов отново повтори по-важните от 10-те стъпки, с които на 12 май тръгват в битка за тези предсрочни парламентарни избори. Тези стъпки трябва да се извървят, за да имаме модерна и преуспяваща България, каза Кабаиванов.

Лидерът на Обединени земеделци Петя Ставрева също призова да се гласува с номер 10, като каза, че по-различният ден за България започва именно с тази бюлетина. Своите политически послания към избирателите отправиха и лидерите на социалдемократите и радикалдемократите, както и на Гергьовден. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай