Лидерът на СДС Емил Кабаиванов представи русенската листа

Лидерът на СДС Емил Кабаиванов представи русенската листа  | StandartNews.com

Русе. Един отбор - сплав от мъдрост и от младост, заяви при представяне на листата на кандидат-депутатите в Русенския регион председателят на СДС Емил Кабаиванов.

"На 12 май излизаме с такива кандидати за народни представители, които са родени, живеят и работят в региона, в който те представляват СДС", каза още синият лидер.

Водач на листата в Русенско е общинският председател на СДС Юлиян Гарелов. "При нас са свободни и демократични хора, които ще бъдат представители на гражданите, които са гласували за тях", каза още Кабаиванов. Той припомни, че в началото на кампанията от СДС са обявили 10-те стъпки, които трябва да се извървят, за да стане България модерна държава.

"Промени са необходими във всички области – в икономиката, здравеопазването, образованието", обясни синият лидер.

По думите на председателя на СДС, от началото на предизборната кампания насам, се откроявали две лъжи в ляво и една в дясно. Той определи като популизъм обещанията за 250 хил. работни места и за пенсия от 1000 лв. "И на нас ни се иска заплата от 3 хил. лв., но в следващите няколко години това едва ли ще е възможно, тъй като за да стане реалност са необходими законови промени, създаващи условия за устойчиво развитие на малкия и средния бизнес", коментираха от синята партия.

Според Кабаиванов, "дясната" лъжа е насажданото мнение да не се гласува за малки партии, за да не се "разпилявали" гласове.

СДС ще продължи да се разширява и набира сила, каза още в Русе Емил Кабаиванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай