12:22 ч.

28.04.13

1 мин.

453

0

0

Илиян Тодоров:ГЕРБ инвестира в спорта за здраво и силно поколение

от Силвия Пенчева |

Илиян Тодоров:ГЕРБ инвестира в спорта за здраво и силно поколение

Ловеч. „Инвестициите в спорта са гаранция за отглеждането и възпитаването на здраво и силно поколение, затова изграждането на модерна спортна инфраструктура винаги е било един от акцентите в управленската политика на ГЕРБ". Това заяви Илиян Тодоров, кандидат за народен представител от Ловеч, по време на учебна тренировка по биатлон, която се състоя на модерния полигон и стрелбище по биатлон в Троян.


В спортното събитие участие взе и областният координатор на ПП ГЕРБ и кандидат за народен представител Николай Нанков.


„Намираме се на едно изключително модерно спортно съоръжение, което беше направено и открито по време на управлението на ГЕРБ. Троянци се радват и на обновен стадион, и на писта за моторни спортове, на която се провеждат състезания на международно равнище. Така работят на практика мерките, които Правителството на ГЕРБ предприе за модернизацията на спортната инфраструктура, като част от Националната стратегия за развитието на физическото възпитание и спорта в Република България за периода 2012-2022 г.", подчерта Николай Нанков. Самият той също се включи в тренировката и от показа отлични умения. Нанков демонстрира и точен мерник, като от 5-те мишени с лекота уцели 4 от тях.


В учебната тренировка участие взе и националния състезател по биатлон Владимир Илиев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент