Жители на кв. Захарна фабрика подкрепят „БСП лява България”

Жители на кв. Захарна фабрика подкрепят „БСП лява България”  | StandartNews.com

Пловдив. Минимум по 200 лева месечно ще плашат българските домакинства при 10-процентното увеличение на цена на тока. За 80 на сто от тях това е непосилна сума, каза водачът на пловдивската листа на БСП Лява България Георги Търновалийски на среща с жители на кв. Захарна фабрика в район Северен.

Той се възмути от заявката на служебното правителство, че цената на електроенергията трябва да нарасне с 50 %. Подобна политика е срещу интересите на българските граждани и в интерес на чуждите монополи и ВЕИ компании, категоричен беше Търновалийски. Той припомни как правителството с мандат на БСП намали цената на тока и показа, че това е възможно. Въпреки желанието ни за радикална промяна, времето не ни стигна, призна водачът на листата. От разговора с жителите на кв. Захарна фабрика стана ясно, че те имат обективна оценка за направеното, което по думите им не е малко. Държавата си върна партньорските отношения с бизнеса и икономиката заработи, в резултат хиляди нови работни места бяха открити, а доходите – размразени, каза учителка в квартално училище.

Тя препоръча на Търновалийски и колегите му в листата да продължат започнатото, защото единствено левицата има политики за хората. Сега демокрацията е под заплаха, защото един човек отново иска еднолична власт, предупреди бивш военен.

Той апелира към съкварталците да бъдат активни на 5 октомври и да гласуват с №22, за да не се върне социалният геноцид от времето на ГЕРБ. Предстоят ни важни избори и разчитаме на вашата подкрепа, каза доц.Кирчо Атанасов и като бивш заместник-министър на МОН сподели,че иска българското училище да бъде храм на знанието, в което работят учители, наречени жрици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай