Тунел под Шипка и нов музей на розата, обеща Лиляна Павлова

Тунел под Шипка и нов музей на розата, обеща Лиляна Павлова | StandartNews.com

Стара Загора. „Тунел под Шипка ще има. Проектът беше наследен от управляващите от БСП, Атака и ДПС и вместо да бъде завършен бе спрян. Имаме готовност и за обходния път на Казанлък като част от проекта". Това увери казанлъчани и шипкали иводачът на листата на ГЕРБ в 27-ми Старозагорски избирателен район Лиляна Павлова на предизборна срещи във вторник вечер.

Тя представи управленската програма на ГЕРБ и подчерта, че основен приоритет в нея е стимулиране на бизнеса, защото така се създават работни места. Бившият регионален министър в правителството на Бойко Борисов увери, че ако ГЕРБ получи нов мандат за управление ще запази най-ниските данъци, което е предпоставка за развитие на всяка една фирма или предприятие да разширява дейността си, да увеличава персонала си.

„Казанлък има уникален потенциал! Градът трябва да има нов Музей на розата, който не се помещава в мазе, а е разположен в реновирания Розариум. Вашето богато културно-историческо наследство трябва да бъде показано на целия свят, даде рамо на друг лелеян проект на казанлъчани Павлова, аплодирана сърдечно от множеството в залата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай