Цветанов: Висока активност може да гарантира самостоятелно управление на ГЕРБ

Цветанов: Висока активност може да гарантира самостоятелно управление на ГЕРБ | StandartNews.com

Попово. „Висока избирателна активност, над 60% в деня на вота, може да гарантира самостоятелно управление на ГЕРБ". Това посочи пред жителите на град Попово заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той призова хората да гласуват, за да има ГЕРБ пълно мнозинство и да няма партии и коалиции, които да ѝ извиват ръцете.

„Необходимо е страната ни да навакса изгубеното време, през което не успяха да бъдат усвоени средства по новия финансов програмен период на ЕС", допълни още Цветанов и припомни, че при управлението на кабинета „Орешарски" бяха спрени еврофондове и не се подписа споразумението с ЕК за новия програмен период.

„Заради това забавяне 2014г. и 2015г. реално ще бъдат нулеви за България. Основните ни усилия ще бъдат в посока да осигурим европейското финансиране", посочи заместник-председателят на ГЕРБ. По думите му единственият възможен път за България е европейският и за да се върне страната ни на него е необходимо силно и стабилно управление.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай