Цветанов се срещна със симпатизанти в Златоград

Цветанов се срещна със симпатизанти в Златоград | StandartNews.com

Златоград. На тези, които ни управляваха досега, не трябва да им позволим да идват на власт в близките 20 години. Това заяви в Златоград заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ в Смолян и кмет на града Николай Мелемов, водачът на листата на ГЕРБ в областта д-р Даниела Дариткова и кандидати за народни представители, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветанов изтъкна, че в Смолянския район ГЕРБ трябва да има минимум двама депутати, за да продължи изпълнението на всички започнати проекти в региона. Като пример той даде осъществяването на разработката за термоминерална вода, която от Ерма река трябва да стигне до Златоград и от нея да се възползват както обществените сгради, така и туристическите обекти.

Заместник-председателят на ГЕРБ подчерта, че винаги, когато иска да даде пример за добро управление от ГЕРБ, посочва кмета на Златоград Мирослав Янчев. Според Цветанов кметът ръководи общината вече втори мандат и промяната през тези 7 години е осезаема. По думите му, градът се е превърнал в хубаво и кокетно място за живеене.

Цветанов обяви, че дарява 5 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ на църквата „Свети Георги", която е на 180 години, съобщиха още от ГЕРБ.

„ГЕРБ е на ръба на самостоятелно управление и всеки глас ще помогне то да се осъществи. Самостоятелно управление е важно за страната ни, за областта ни, за града ни", посочи пред своите съграждани Недялко Славов, втори в листата на ГЕРБ. Според него най-големият успех за ГЕРБ в Златоград ще бъде на тези избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай