Цветанов: Противодействието на купения и контролиран вот е гласуването

Цветанов: Противодействието на купения и контролиран вот е гласуването | StandartNews.com

Севлиево. Трябва да преодолеем купения и контролиран вот, защото това е заплаха за демокрацията в България, която е държава-членка на Европейския съюз. Когато отвратените не гласуват идват да управляват отвратителните. Единственото противодействие е гласуването. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Севлиево.

Цветан Цветанов призова на първо място да се гласува и на второ - да се гласува разумно. „Малките партии могат да обещават всичко, защото те никога не управляват и не носят отговорност. Ние се борим за пълно мнозинство, за да вземаме правилните управленски решения и да носим отговорност", подчерта той, цитиран от пресцентъра на партията.

Цветанов уточни, че ГЕРБ се нуждае от пълно мнозинство, не за да е самоцелно в управлението, а за да могат да се реализират всички политики, които са в интерес на местната власт и на всички жители, и за да може страната да се възползва от европейската солидарност по европейските програми. „Защото 2014 г. е нулева, заради правителството на Пламен Орешарски, така нареченото експертно правителство. Върнаха държавата с години назад. Не направиха нищо, а изхарчиха над 10 млрд. лв.", посочи още заместник-председателят на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай