Цветанов: Гласувайте разумно, за да има стабилни институции и стабилна държава

Цветанов: Гласувайте разумно, за да има стабилни институции и стабилна държава | StandartNews.com

Дебелец. "Гласувайте разумно, за да има стабилни институции и стабилна държава". Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов на среща със служители на сладоледена фабрика в град Дебелец. По думите му предизборната кампания на ГЕРБ е ориентирана към провеждане на срещи с възможно най-много хора, за да бъдат чути реалните проблеми.

„Предполагам, че много от вас са обезверени и са решили да не ходят да гласуват, но запомнете едно – когато отвратените не гласуват, идват отвратителните да управляват. Просто гласувайте, защото това е най-важното и най-ценното в демокрацията", посочи Цветанов. Той бе категоричен, че трябва да се гласува разумно, защото през 2013 г. бяха регистрирани общо 70 партии и коалиции, а от тях в Народното събрание влязоха само 4, а гласовете за останалите 66 бяха разпилени. „Нашата основна цел е да имаме силен мандат, за да има стабилни институции, да има стабилна държава и да се възползваме от европейската солидарност", подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Според Цветан Цветанов подобряването на инфраструктурата в региона е това, което ще даде възможност на хората реално да правят бизнес и да създават работни места. „България има нужда от стабилно управление, за да се развива инфраструктурата. Ако след тези избори не бъде излъчено правителство, ни чака тежа и студена зима. Затова ви призовавам да направите правилен избор", каза още Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай