Цветанов: ГЕРБ успя да направи реални политики

Цветанов: ГЕРБ успя да направи реални политики  | StandartNews.com

Полски Тръмбеш. В управлението си ГЕРБ успя да направи реални политики и да изведе проблемните сектори на страната. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Полски Тръмбеш. По думите му България върви към единствения възможен път, а именно европейския и изрази надежда, че след 5 октомври ГЕРБ ще има над 121 депутати. В отговор на въпроси на хората от Полски Тръмбеш за собствеността и състоянието на язовирите, Цветанов припомни, че 1 500 души от ГЕРБ се включиха в преодоляването на щетите от наводненията в страната.

„Много от нашите опоненти казаха, че това е популизъм, но хората, например тези от село Бисер, са искрено благодарни за помощта. И досега те се обаждат и благодарят, защото ГЕРБ отдели над 1 млн. лв. за пострадалите от наводненията в село Бисер, с които са построени 34 къщи. Политиците трябва да са сред хората, за да научат техните проблеми", подчерта заместник-председателят на ГЕРБ, цитиран от пресцентъра на партията. Според него не трябва диалогът с хората да се случва единствено чрез медиите.

В Полски Тръмбеш Цветан Цветанов се срещна и с Олга Николова, на която ГЕРБ оказа финансова подкрепа при опитите й да забременее инвитро. Цветанов бе категоричен, че държавата трябва да отговори на нуждите на тези семейства. Цветанов обясни, че в общини като Бургас се осигуряват 200 000 лева за семейства с репродуктивни проблеми всяка година, но с решение на общинския съвет и по искане на кмета. По думите му, за 5 година там са дадени 1 милион лева. „Смятам, че държавата трябва да бъде тази, която да дава тази възможност. Случаят с малкия Цецко беше допълнителен импулс да бъдем още по-мотивирани да отговорим на нуждите на семейства, които искат да имат деца, но по някаква причина имат проблем", подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов припомни, че остават малко дни до изборите в неделя. „Нека всеки от вас да се обърне към близки и приятели, да гласуват разумно, за да можем след пети октомври да съставим силно правителство. Нашите опоненти целят да отвратят хората от гласуването", призова той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай