Стойнев закрива кампанията с тур на обединението

Стойнев закрива кампанията с тур на обединението | StandartNews.com

Стара Загора. Предизборната компания на коалиция „БСП – Лява България" в Старозагорско ще приключи официално в сряда с тур на обединението по емблематични места в региона. Това съобщи водачът на листата за 27-ми многомандатен избирателен район Драгомир Стойнев, чиято кампания бе под мотото „Преди да сме политици, сме българи".

Патриотичната обиколка, в която ще участват всички общински председатели на БСП, ще стартира от мемориалния компплекс „Бранителите на Стара Загора" в областния град. След това социалистите ще спрат пред паметника на покровителя на всички българи и на миньорите Св. Иван Рилски в Раднево. Турът ще завърши на легендарния връх Шипка. Оттук послание към избирателите ще отправят ветераните и младите в БСП, както и самият Драгомир Стойнев. На финала участниците в родолюбивия поход ще запалят свещичка за България в храм-паметника „Рождество Христово" в град Шипка.

„Като бъдещ депутат от Старозагорско водачът на листата Драго Стойнев обеща, че ще следи под лупа какво става в енергийния комплекс „Марица-изток". „Особено държа да не се съкращават работни места в мините и да не се режат социални разходи, както и да се реализира проекта за нови енергийни мощности в комплекса", посочи бившият енергиен министър.

Той припомни, че чуждестранна фирма, световен авторитет в бранша, е сондирала проекта за изграждане на два нови енрегоблока по 250 МВ на площадката на държавната ТЕЦ „Марица изток-2".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай