Стефан Харалампиев, основател на Съюза на демократичните сили: Всички дясно мислещи хора трябва да се обединят и да гласуват за ГЕРБ

Стефан Харалампиев, основател на Съюза на демократичните сили: Всички дясно мислещи хора трябва да се обединят и да гласуват за ГЕРБ | StandartNews.com

Всички дясно мислещи хора трябва да се обединят и да гласуват за ГЕРБ. Това заяви един от основателите на Съюза на демократичните сили Стефан Харалампиев от с. Бабица. 81-годишният пенсионер се срещна с заместник председателя на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов по време на посещението му в с. Конска, община Брезник.

„Убеден съм, че няма друга алтернатива от управлението на ГЕРБ. Вярвам на партията и на хората, които споделят каузата за развитие по пътя на свободата и демокрацията", изтъкна Стефан Харалампиев. По думите му, семейството му е било репресирано по време на комунистическия режим в България. Той сподели, че баща му е бил затворник в Белене, заради убежденията си, които са били в разрез с комунистическите принципи.

"Призовавам всички българи без изключение да посегнат към бюлетина номер 9, защото това е бъдещето. Всичко друго е вредно за България", заяви Харалампиев. Той бе категоричен, че хората не трябва да разпиляват ценен вот. „Пожелавам на ГЕРБ пълно мнозинство в следващия парламент, защото това е гаранция за светлото бъдеще на страната ни", подчерта Стефан Харалампиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай