Нунев: Чувстваме се уверени и готови отново да поемем управлението

Нунев: Чувстваме се уверени и готови отново да поемем управлението  | StandartNews.com

Русе. Днес се чувстваме уверени и готови отново да поемем управлението на страната в труден момент. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев на срещата си с работници в русенския автосервиз „Европа такси". Заедно с него там бяха и колегите му Свилен Иванов, Димитър Кънчев, Богдан Донев, Павел Цветков, д-р Камен Кожухаров, информират от пресцентъра на ГЕРБ.

„Опитите за ляво управление се провалиха и не доведоха до положителен за страната и гражданите резултат. Ние сме дълбоко убедени, че пътят към стабилното и успешно развитие на България задължително минава през дясното управление на ГЕРБ. Сила да го осъществим ни дава и сътрудничеството с партньорите ни от Европейската народна партия. Уверени в успеха ни правят положителните резултати от политиките, реализирани в нашия управленски мандат преди около година", добави Пламен Нунев. По думите му ГЕРБ доказа, че със своите експерти умее не само да печелим обществено доверие, но и да го съхранява.

„ГЕРБ доказа, че може да гради страната. Примерите са много – магистралите и пътищата, новите детски градини в Русе, обновената МБАЛ – Русе и Комплексен онкологичен център, новия Акушеро-гинокологичен комплекс и т. н.", подчерта водачът на листата на ГЕРБ в Русе. За да се осъществи възможността да се реализират на практика политическите и управленски идеи от програмата на партията за център-дясното управление е необходимо на 5 октомври да се гласува с номер 9 в бюлетината, призова Пламен Нунев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай