Мая Манолова поздрави пенсионерите в Кюстендил

Мая Манолова поздрави пенсионерите в Кюстендил  | StandartNews.com

Кюстендил. „Скъпи приятели! Скъпи наши майки и бащи! Какъв прекрасен есен ден е днес, нали? Прекрасно е, че сред многобройните празници в календара е отделен един специален ден и за вас – хората от третата възраст. Прекрасно е, че след като сте се трудили толкова много години и сте отгледали с любов децата и внуците си, вие сте все така жизнени, енергични, изпълнени с желание за живот и с готовност да продължавате да бъдете полезни – и на близките си, и на обществото", поздрави водачът на листата на Коалиция БСП лява България в 10 МИР Кюстендил Мая Манолова пенсионерите по време на концерта по случай 1 октомври – Международен ден на пенсионера и допълни, че не е за съжаление останалите дни в годината не са така празнични за пенсионерите.

„Да се мъчиш всеки ден да връзваш двата края, да пресмяташ как да се справиш от пенсия до пенсия, а отгоре на това безотговорни политици да ти готвят сериозен скок на най-голямото перо от разходите ви – цената на тока, това вече наистина не само че не е добре, а е дълбоко несправедливо към нашите бащи и майки", каза още Манолова и припомни, че по време на управлението на ГЕРБ пенсиите бяха замразени, нямаше и нито една коледна или друга добавка към тях. Тя добави и че въпреки огромния натиск, на който беше подложен, кабинетът с мандат на БСП се зае най-напред с това да даде глътка въздух на пенсионерите, майките, младите семейства.

Водачът на листата в Кюстендил под номер 22 в интегралната бюлетина подчерта, че вярва дълбоко в житейска мъдрост на пенсионерите и от сърце им благодари за всичко, което всеки от тях е направил с труда си за нашата държава. „Вие заслужавате уважение от обществото и повече възможности вашите пенсионерски години да бъдат спокойни и достойни. Затова си позволих да ви припомня какво направи за кратко време кабинетът Орешарски. Защото съм сигурна – така, както Българската социалистическа партия, е с лице към вас, нашите майки и бащи, така и вие ще й дадете доверието си. Бъдете живи и здрави и все така трезвомислещи и мъдри! Честит празник!", заяви Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай