Лиляна Павлова: За да се увеличат заплатите и пенсиите, трябва да стимулираме бизнеса

Лиляна Павлова: За да се увеличат заплатите и пенсиите, трябва да стимулираме бизнеса | StandartNews.com

Девня. По покана на кмета на Девня Атанас Кузев водачът на варненската листа на ПП ГЕРБ Лиляна Павлова и кандидат-депутатите Красен Кралев, Павел Христов и Калин Калевски се включиха в градския събор на хората от третата възраст „Листопад на спомените". Събитието се провежда за седма поредна година.

„На един от най-големите християнски празници – Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка София, Ви пожелавам преди всичко много здраве и мъдрост", обърна се към жителите на Девня Павлова. Тя представи приоритите на ГЕРБ от управленската програма, като отдели специално внимание на реформата в здравеопазването и социалната политика. „Приоритет за нас ще бъде политиката в подкрепа на бизнеса. Знаем, че в основата на стабилната икономика стоят малкият и средният бизнес. Само ако те заработят отново, можем да мислим за повишаване на заплатите и на пенсиите", посочи Павлова и допълни, че ГЕРБ има детайлна програма как стъпка по стъпка да бъде стабилизирана България.
„Ако има човек, който може да поеме отговорността и да помогне за преодоляването на кризата в страната, то това е Бойко Борисов. Той има куража да поеме страната в тези трудни времена", каза Красен Кралев. „Затова и приех поканата да се включа в листата като представител на гражданската квота. Защото знам, че ГЕРБ ще успее!", допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай