Клисарова и Гуцанов поздравиха варненци за Независимостта

Клисарова и Гуцанов поздравиха варненци за Независимостта | StandartNews.com

Варна. Честит Ден на Независимостта на всички приятели и на всички българи. В историята на България има много паметни моменти, дати и периоди, които не бива да бъдат забравяни. И не бива да се отричаме от някои от тях или да ги делим на добри или лоши, защото историята е дирята от миналото, която следваме в бъдещето. А отговорността и за миналото, и за бъдещето е наша обща, на всички българи. Това послание отправи в днешния празничен ден към своите сънародници и съграждани кандидатът за народен представител от Коалиция БСП лява България за Варна Борислав Гуцанов, съобщиха от пресслужбата на партията.

Заедно с втората в листата проф. Анелия Клисарова той беше сред официалните гости на празничните прояви в морския град по повод 106-годишнината от Независимостта на България. „Честит празник. Желая Ви независим дух и да милеем и обичаме Варна", обръщаше се проф. Клисарова към десетките хора, които поздравяваха нея и Гуцанов. В тържествата се включиха и градският председател на БСП-Варна, доц. Лидия Петкова, общинските съветници от партията, кандидати за народни представители от Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за трети Варненски МИР.

След празничната програма Анелия Клисарова и Борислав Гуцанов преминаха по централните улици на Варна, заобиколени от български трибагреници, развети от членове на Младежкото обединение на БСП.

Коалиция БСП лява България се включи в честванията по повод Деня на независимостта

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за 2- ри МИР – Бургас Петър Кънев, Атанас Зафиров, Тинка Желязкова, Димитър Гочев, Дарина Стоянова, Ваня Чечева, Радослава Карагьозова и Живко Джамбазов, областният лидер на БСП – Бургас Николай Тишев и общинският председател на партията Евгений Мосинов, общински съветници от БСП, членове и симпатизанти на партията, се включиха в ритуала по издигане на националния флаг на Република България, флаговете на Европейския съюз и на Община Бургас, организиран по повод Деня на независимостта. По-късно те поднесоха венци и цветя пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк и отдадоха почит на загиналите за защита на българската независимост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай