Кандидатите за народни представители от ГЕРБ се срещнаха с работници и служители на фирма за производство на облекло в Русе

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ се срещнаха с работници и служители на фирма за производство на облекло в Русе | StandartNews.com

Необходима ни е Вашата подкрепа на 5 октомври с номер 9 в бюлетината, за да извадим България от състоянието, в което я докара новата Тройна коалиция. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ - Русе Пламен Нунев по време на посещение в русенска фирма за производство на облекло.

„Искаме да създадем условия и да постигнем значим и бърз растеж, и развитие на страната, за да можем да увеличаваме доходите на базата на напредъка в икономиката. Всяко самоцелно или политическо решение извън обективните възможности на приходите в бюджета крие опасност от нестабилност и несигурност. Не Ви обещаваме заплати и пенсии от по 1000 или 500 лева, защото няма как да стане веднага с магическа пръчка. За другите малки партии, които знаят, че няма да влязат в Народното събрание, тези обещания са лесен ход за привличане на избиратели. Това говорене е популистко и няма как да му се вярва", подчерта водачът на листата по отношение доходите на българите.

„ГЕРБ иска да гарантира енергийната и национална независимост на страната, и да сведем потенциалните рискове за дестабилизация от външнополитическата обстановка и енергийните доставки до минимум", заяви Пламен Нунев във връзка с въпроси за очакваното увеличение на цената на електрическата енергия. Кандидат-депутатът изложи накратко основните приоритети на ГЕРБ в сферата на енергетиката, социалната политика, здравеопазването и др. Заедно с колегите си Свилен Иванов, Бедрос Пехливанян и Богдан Донев, Нунев разговаря с работниците и служителите на дружеството и по въпроси от местно значение, свързани с реализацията на мащабни инфраструктурни проекти в Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай