Кандидат-депутати от ГЕРБ за 25 МИР се срещнаха с представители на Националния съюз на превозвачите

Кандидат-депутати от ГЕРБ за 25 МИР се срещнаха с представители на Националния съюз на превозвачите | StandartNews.com

София. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Станислав Иванов и Димитър Тодоранов проведоха среща с председателя на Националния съюз на превозвачите Румен Крумов. На срещата бяха обсъдени актуалните проблеми на превозвачите, включително таксиметровият превоз след последните промени в Закона за автомобилните превози.

Коментирани бяха опасенията на бизнеса за случващото се на пазара на превозите, вследствие на промененото законодателство, а също необходимостта от допълнителни промени в транспортното и данъчното законодателство с цел подобряване на регулацията.

Представителите на бранша казаха, че са удовлетворени от познаваемостта на проблема от представителите на ПП ГЕРБ, както и от общото виждане на участниците в срещата за необходимостта от бъдещи промени. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ представиха основни акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ в сферата на транспорта, като подчертаха, че основен приоритет на ГЕРБ ще бъде интегрираното и устойчиво развитие на сектора с акцент върху безопасността, сигурността и здравето на хората.

„Ще продължим да градим модерна и безопасна транспортна инфраструктура като интегрална част от европейската", подчерта Станислав Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай