Кандидат-депутати от ДПС се срещнаха с превозвачи в Кърджалийско

Кандидат-депутати от ДПС се срещнаха с превозвачи в Кърджалийско | StandartNews.com

Кърджали. Кандидатите за народни представители от ДПС за 9 МИР-Кърджали Ердинч Хайрула и Салиха Емин се срещнаха с регионални организации от транспортния сектор.

Бяха представени основни акценти от управленската програма на ДПС. Представителите на бранша изразиха задоволство от познаването на реалните им проблемите и ясната визия на ДПС за разрешаването им.

„Бъдете сигурни, че ДПС ще продължава да отстоява докрай интересите на превозвачите от региона. Убеден съм, че законовите проекти, които ще внесем за гласуване в 43-ото Народно събрание, ще бъдат свързани с непрекъснатото развитие на този бранш, което не означава, че няма да защитаваме интересите и на пътниците", обеща Ердинч Хайрула.

Той изтъкна, че е участвал активно в приемането на ключови промени в Закона за автомобилните превози, като отмяната на изискването за касов апарат при градските и междуселищните превози в автобусите.

„С приетите промени в Закона разрешихме проблем, който щеше да създаде сериозни неприятности и на шофьорите, и на пътниците при използването на билети", посочи още кандидат-депутатът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай