Галин Дурев: На пети октомври гласувайте с разума, не се поддавайте на емоцията

Галин Дурев: На пети октомври гласувайте с разума, не се поддавайте на емоцията | StandartNews.com

Сопот. Препълнена зала в читалището в град Сопот посрещна кандидатите на БСП лява България за област Пловдив. Пред жителите на града на Вазов застанаха водачът на листата Димитър Дъбов, съгражданинът им Галин Дурев - втори в листата на БСП лява България за област Пловдив и младите Захари Христов и Елеонора Иванова. На сцената до тях бе и Георги Гергов, председател на Областния съвет на БСП Пловдив.

На пети октомври гласувайте с разума, не се поддавайте на емоцията, за това призова Галин Дурев своите съграждани и допълни, че за жителите на Сопот това няма да е трудно. Вие помните как само преди година ВМЗ бе поставено за продан, помните как преди година заплатите се бавеха с месеци и работещите в завода бяха заплашени от уволнения. Днес това е минало, ВМЗ излиза бавно от кризата, откриха се нови 500 работни места, получавате заплатите си. В региона има сигурност и тя е следствие на разумна политика водена в последната година и на реализирани ангажименти на БСП към всички вас, категоричен бе вторият в листата на левицата. Днес сме свидетели на поредният удар, който служебното правителство нанася върху голяма част от жителите на нашия регион с въвеждането на изискване на определена възраст, освен изискването за осигурителен стаж, който сега е 27 години за пенсионирането на военните. Това ще рефлектира върху военнослужещите и техните семейства, ще създаде несигурност, категоричен бе той.

Как са водени разговори с работници и синдикати, какви са били проблемите на региона и как БСП изпълни обещанията си припомни на жителите на Сопот и Георги Гергов. Лидерът на левицата бе инициатор на множество срещи през трудните години, когато ВМЗ бе пред приватизация и как единствено БСП е отстоявала запазването му като структуроопределящо предприятие за България.

Доверете ни се и подкрепете БСП лява България с номер 22, защото днес държавата трябва да се обърне към хората, да им подаде ръка и да запази социалния мир в Сопот и Карлово, завърши своето обръщение към съгражданите си Галин Дурев, втори в листата на БСП лява България за област Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай