Ева Паунова: Създаваме инкубатор на идеи

Ева Паунова: Създаваме инкубатор на идеи | StandartNews.com

Стара Загора. Надявам се, че офисът ми не само ще предостави информация за работата на европейските институции и моята дейност в Европейския парламент, но и че той ще се превърне в един инкубатор на идеи. Това заяви в Стара Загора евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова при откриването на своя първи европейски информационен офис, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Откривайки своя офис в града, където бившият евродепутат от ГЕРБ Илиана Иванова също е имала представителство, Ева Паунова отбеляза важността на приемствеността в работата. Тя също посочи, че ще е активна не само в региона, но и в цялата страна. „Радвам се да съм част от екипа на ГЕРБ, който залага на професионализма, на отборната игра навсякъде в България", посочи тя.

По време на откриването председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подчерта значението на колективния подход. „Различните кръгове в партията изглеждат като тези от Олимпийските игри – те се преплитат. С това ние показваме, че ГЕРБ е не просто партия, а кауза за добро управление", посочи Борисов. Според заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по този начин се изгражда партньорство между всички общини. „Евродепутатите играят важна роля в този процес – те са не просто чиновници на европейския съюз, а дейни политици, които работят и за регионите", заяви Цветанов.

На събитието присъстваха още Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и координатор на ГЕРБ за старозагорска област, водачът на листата на ГЕРБ за Стара Загора Лиляна Иванова, водачът на листата за Сливен Десислава Танева, кметът на Казанлък Галина Стоянова, кметът на Раднево д-р Юлиан Илчев и кметът на Мъглиж Господин Господинов.
Първият европейски информационен офис на Ева Паунова се намира на адрес бул. „Митрополит Методий Кутев" 5 и ще е отворен за вас всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч.

Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните й приоритети са образование, дигитален пазар и развитие на малкия и среден бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай