Десислава Атанасова: Бъдещето на Северозапада е в наши ръце

Десислава Атанасова: Бъдещето на Северозапада е в наши ръце | StandartNews.com

Монтана. Опонентите ни по всякакъв начин ще се опитат да Ви манипулират, някои с неизпълними обещания, а други с корпоративен платен вот. Не се подавайте, не позволявайте някой друг да решава вместо Вас. Това призова жителите на село Медковец водачът на листата с кандидати за народни представители за Монтана Десислава Атанасова.

Кандидатите за народни представители от 12 МИР Монтана Десислава Атанасова, Златко Тодоров, Росен Белчев и Калин Хайтов представиха акцентите от управленската програма на ГЕРБ за развитието на Северозападния регион в село Медковец .

Десислава Атанасова припомни, че по времето на управлението на ГЕРБ успешно са стартирали много проекти и програми, защото Европа е имала огромно доверие на ПП ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов.

„Ще ни трябва пълно мнозинство в новия парламент, за да можем да реализираме, застъпените в нашата програма реформи, които ще извадят страната ни от катарзиса, който причини тройната коалиция, начело с Орешарски". Най-пострадал е Северозападния регион, защото много проекти и програми бяха спрени и ние имаме за задача да ги възстановим отново. Бъдещето на Северозапада е в наши ръце и грижа на всеки един от нас", допълни Атанасова.

„Стимулирането на малкия и среден бизнес и разработването на специална програма за развитие на животновъдството е един от основните акценти в програма на ГЕРБ, което от своя страна е фактор за връщане и задържане на младите хора в общината. ГЕРБ се ангажира за по-справедливо разпределение на земеделските субсидии с оглед стимулиране на младите фермери", коментира Росен Белчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай