БСП акция: Доктор без пари вместо билбордове

БСП акция: Доктор без пари вместо билбордове | StandartNews.com

БСП не е свалила от дневния ред строежа на АЕЦ "Белене", каза Миков

Вместо за лъскави предизборни плакати БСП - Пловдив реши да даде парите за друга кауза. Водачът на партията в града Георги Търновалийски започна да връзва символично "розова панделка" на пловдивчанки. Те имат възможността безплатно да се прегледат за рак на гърдата. "Прегледайте се, отделете 10 минути, вашият живот ни е скъп", призовава дамите Търновалийски. На тази покана в една голяма пловдивска фирма в район Южен само до обяд се отзоваха 81 работнички и служителки. Там в подвижен лекарски кабинет с два апарата и двама специалисти им бе направен професионален скринингов тест за рак на гърдата.

Междувременно на среща със студенти, преподаватели и интелектуалци в Русе председателят на БСП Михаил Миков заяви, че "Европа залага много на развитието на икономиката около Дунав и членството на България и Румъния в ЕС отваря възможности за насочване на средства за развитието на региона и реката".

И той лично ще работи за развитието на Дунавска стратегия. На срещи в Плевен, Долна Митрополия и Червен бряг Миков увери гражданите, че проектът "Южен поток" ще даде на хората работа и добри доходи и ще съживи Северна България и затова той трябва да започне максимално бързо. Той заяви още, че БСП не е свалила от дневен ред и строежа на АЕЦ "Белене".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай