Бойко Борисов реже лентата на нова забавачка

Бойко Борисов реже лентата на нова забавачка | StandartNews.com

Стара Загора. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще пререже лентата на нова забавачка в Града на липите в събота. Това е първата нова сграда на детско заведение, която се открива в последните 25 години, похвалиха се домакините от Старозагорската община. Инвестираните над 2 млн. лв за строително-монтажните работи и обзавеждането на новата детска градина „Камбанка" са осигурени от правителството на Борисов преди две години. Забавачката се намира в центъра на града и предлага всички условия за обучение и възпитание на 100 деца от 3 до 6 г.

По- късно Борисов и зам.- председателят на партията Цветан Цветанов ще открият информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова в областния град.

В Казанлък пък лидерите на ГЕРБ ще споделят радостта на казанлъчани, които в съботния ден ще открият изцяло обновените със средства от еврофондовете градски паркове „Тюлбето" и „Розариум", както и свързваща ги велоалея.

Вечерта пред сградата на община Стара Загора не предизборен митинг-концерт ще бъдат представени кандидатите за народни представители в 27–ми многомандатен Старозагорски избирателен район.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай